A három boszorkány (2013)

A Halloween még nem zárult le a népligeti fotózásnál, ezt követően a Living Dream Project megszervezte a Három Boszorkány, avagy A Három Nővér fotózást is, amelynek az Alkimista Laboratórium adott helyet. A fotózás koncepciója a hármas szám bűvösségét vette alapul, hiszen sok történetben bukkan fel, gyakran boszorkányoknál is. A három hölgy ezért három színkombinációt kapott.

A fotókat készítette: Varga Csaba

Szervező és stylist: Kóti Krisztina (Galaxina)

Helyszín: Alkimista Laboratórium

Boszorkányok:

  • Horváth Bettina Ai (Beth)
  • Kiss Adrienn (Aria)
  • Honie

A három boszorkány elég eltérő alkattal és megjelenéssel rendelkezett, s mivel elsősorban szekrénycosplaynek mondhatóak ezen öltözékek, próbáltunk roppant kreatívak lenni a meglévő variálásával.

Honie öltözéke lényegében egy lila alkalmi blúz, amelyre egy fekete fűzőt kapott, s hosszú, fekete szoknya. Világos hajához ez a két szín nem csak jól állt, de apókhálós fátyollal rendelkező lila-fekete boszorkánykalappal is jól összeillett. Kiegészítésnek néha egy lila sál is került a nyakába, vagy épp vállára, s mivel modellünk szereti az asszimetriát és nem-hétköznapi variációkat, ezért füleibe felemás fülbevalók kerültek, egy fekete és egy lila toll képében, s ajkain is visszatükröződik mindkét szín: felül fekete, alul lila. A fekete virágos nyaklánc pedig kicsit tovább bolondította a lila gallérok környékét.

Adrienn esetében szigorúan figyelnünk kellett, mit is adunk rá pontosan, hiszen olyan előnyökkel bír, amit vétek lett volna nem-elég-jól kihasználni, ám szerencsére, sikerült elérnünk a célunkat. A vörös és fekete, fűzős darabok nem csak jól passzolnak egymáshoz, hanem ki is emelik előnyeit, s az ékszerek is jól passzolnak az összképhez, amit néhány virágdísz dob fel. Eleinte fekete parókával fotóztuk, hogy teljes legyen a boszorkányos összhatás, de kapott pár képet saját hajával is, mégiscsak úgy lehet igazán önmaga.

Bettina Ai esetében nem volt egyszerű dolgunk, ő ugyanis a fekete mellé nem kapott más színt, s haja is fekete, így az ő öltözékét megpróbáltuk necc kiegészítőkkel és ezüst ékszerekkel feldobni, amelyek jól illettek a fűzőjéhez. Ezt a színt sminkjében is igyekeztünk hozni, s az összképet a fekete köpenyem tette teljessé. Mondhatjuk, hogy a hármas közül jogosan ő lett a “legsötétebb” boszorkány.

Comments are closed.