Bot Lane (2015)

Mikor először láttam Hora Cosplay fellépését mint Szívvadász Vayne, nagyon megtetszett az előadása. A fellépés után oda is mentem hozzá, és elmondtam, mennyire nagyszerű ötletnek tartottam, amit láttam tőle. Épp ezen kreativitásáért is örülök, hogy végül sikerült lencsevégre kapni őt, ráadásul Hazardous Pictures kamerájával, s hogy ne legyen olyan magányos, betársultam mellé, mint egy hirtelen összedobott, original Angyal Janna. A továbbiakban Hora beszámolóját olvashatjátok:

A karakterről

Ezt a cosplayt még akkor kezdem el készíteni, amikor először ismerkedtem a LoL-al. Akkor még nem ismertem sok karaktert, épp akkor kezdtem tanulni az ADC-kkel a játékot. Az első karakter, akit kipróbáltam, Katarina volt, de a közelharc nem igazán jött be. Utána ismerkedtem meg Ashe-sel, ami szerelem volt első látásra, ugyanis íjjal már sokkal jobban tudtam bánni, mint kardokkal. Már akkor kinéztem, hogy a későbbiekben Vayne-t is szeretném megszerezni, hiszen ő is íjat használ. A skinjei közt böngészve azonnal tudtam, hogy a Heartseeker-t muszáj leszek cosplayelni (a piros ugyanis az egyik kedvenc színem, és nagyon megfogott ez a skin).

A fotózásról

Maga a fotózás egy spontán ötlet szüleménye volt. Galaxinával egyik nap pont arról beszélgettünk, hogy van egy szabad délutánja, amikor csinálhatnánk egy közös fotózást. A szervezés nehezebb része ezután következett, ugyanis egyszerűen nem tudtunk egy témához tartozó cosplayeket választani: Amilyen cosplayem nekem volt, olyan Galaxinának nem volt, ami pedig neki volt, ahhoz nekem nem volt hozzá illő cosplayem. Végül egy original ötlettel oldottuk meg a problémát: a Vaynem mellé egy Angel Janna supportal csatlakozott Galaxina, amit félig szekrényből, félig régebbi cosplayek kellékeiből valósított meg.
Másnap a Városliget “dzsungeleiben” bújkálva, egy kicsit a hőségtől szevedve (de ugyebár a jó cosplay-ért és képekért meg kell szenvedni) bonyolítottuk le a fotózást. Hazardous Picturesnek köszönhetően a képeken remekül visszatükröződik a LoL hangulata, ahogy épp botlane-en farmolunk és várjuk, hogy jól elláthassuk az ellenfél baját.

Comments are closed.